כחול
כמות:

25 מנות |

זמן הכנה:

כ- 10 דקות |

זמן בישול:

כ- 20 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


מנת הגשה: קציצה אחת

חומרים:

1/2 קילו הודו אדום טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גזר גדול מגורר בפומפיה דקה
1 כוס עלי כוסברה קצוצים דק
1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1 ביצה
3 כפות פרורי לחם
1 כפית חוואיג'
כמון לפי הטעם
פלפל שחור


אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל הרכיבים, יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפיה מרוסס קלות בספריי שמן.
לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 61 נתרן: 72 מ"ג