כחול
כמות:

5 מנות |

זמן הכנה:

כ- 5 דקות |

זמן בישול:

כ- 20 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

500 גרם פסטה "קרניים" או סוג אחר
250 מ"ל שמנת לבישול 10% השף הלבן
10 פטריות חתוכות
קורט (2 גרם) מלח
2 ליטר מים


אופן ההכנה:

להרתיח את המים ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן את הנוזלים.

לבשל בנפרד את השמנת, הפטריות והמלח .

לצקת את הרוטב על הפסטה ולערבב.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 287 נתרן: 190 מ"ג