כמות:
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 287 נתרן: 190 מ"ג
5 מנות |
זמן הכנה:כ- 5 דקות |
זמן בישול: כ- 20 דקות | מתאים לתפריט: כחול500 גרם פסטה "קרניים" או סוג אחר
250 מ"ל שמנת לבישול 10% השף הלבן
10 פטריות חתוכות
קורט (2 גרם) מלח
2 ליטר מים
אופן ההכנה:
להרתיח את המים ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן את הנוזלים.
לבשל בנפרד את השמנת, הפטריות והמלח .
לצקת את הרוטב על הפסטה ולערבב.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: