כחול
כמות:

29 מנות |

זמן הכנה:

|

זמן בישול:

|

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

חבילת בסקוויטים פתי בר (500 גרם)
500 מ"ל שמנת מתוקה 32% (2 קופסאות)
3 כפיות קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר 60%
1 כוס מים


אופן ההכנה:

לשבור את השוקולד לקוביות ולהמיס במיקרוגל.
להקציף במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ולחלק לשתי קערות.

לקערת קצפת אחת, להוסיף כפית אחת נס קפה ולערבב בעזרת מרית.

לקחת 2 כפות קצפת מקערת הקצפת השניה ולהוסיף לשוקולד המומס. לערבב עד לקבלת
תערובת חלקה. את תערובת הקצפת והשוקולד שנוצרה להחזיר לקערת הקצפת ולערבב.

להמיס את נס הקפה הנותר (2 כפיות) במים חמים, ולהעביר לצלוחית.

להניח שכבת בסקוויטים בתבנית מרובעת ולהרטיב אותם קלות עם נס הקפה.

מעל שכבת הבסקוויטים למרוח את תערובת הקצפת עם השוקולד וליישר.

להניח מעל שכבה נוספת של בסקוויטים ושוב להרטיב קלות עם נס הקפה.

מעל, למרוח את הקצפת עם נס הקפה וליישר.

להכניס להקפאה, למשך 8 שעות.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 148 נתרן: 49 מ"ג