דיאטת דש

הודו ברוזמרין עם פטריות

מתכון הודו ברוזמרין עם פטריות דיאטת דש

הודו ברוזמרין עם פטריות

המתכון מתאים לשלב 1, שלב 2, שלב 3.
זמן הכנה : 5 דקות
זמן בישול : 15 דקות
סה”כ זמן : 20 דקות
המתכון מתאים ל 4 מנות.

חומרים למתכון דש

ערכים תזונתיים למתכון דש

אופן ההכנה של מתכון דש :

לשטוף את בשר הודו ולהניח בצד.

בקערה קטנה לערבב מים, קורנפלור ,מלח ופלפל.

לרסס מחבת גדולה בשמן. לחמם את התנור לחום בינוני -גבוה (190 מעלות)

להכניס ½ מכמות חזה ההודו למחבת חמה. לבשל 2 דקות מכל צד או עד שרך ומוכן לאכילה. להמשיך באותו אופן עם חזה ההודו שנותר. להוריד את המחבת מהאש,להוציא את ההודו ולשמור חם.

להוסיף חומץ ורוזמרין למחבת, לערבב על מנת לגרד את שאריות בשר ההודו מתחתית המחבת. להחזיר מחבת לאש ולהוסיף את הפטריות והבצל. לבשל כ-5 דקות על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהפטריות רכות. להוסיף למחבת בעודה על האש את תערובת הקורנפלור ולערבב עד שהרוטב מסמיך 3-5 דקות. להגיש את הרוטב עם חזה ההודו.

אם רוצים, אפשר להגיש את המנה על מצע של רוזמרין.

 

אולי יעניין אותך גם

לחץ כאן ונדבר :)
אנחנו כאן , דבר איתנו :)
דיאטת דש
היי! 👋
נעים להכיר, נמשיך לשוחח בוואטסאפ ?