כמות:
נגיעות חומץ התפוחים והשמיר בתוספת שלישיית הירקות, מוסיפים הדר למנה זו.
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 41 נתרן: 29 מ"ג
4 מנות |
זמן הכנה:5 דקות |
זמן בישול: כ-12 דקות | מתאים לתפריט: כחול נגיעות חומץ התפוחים והשמיר בתוספת שלישיית הירקות, מוסיפים הדר למנה זו.
1 כף שמן זית
1 כף מים
250 גרם שעועית ירוקה קפואה
1 ענף סלרי חתוך לחתיכות קטנות
1/4 כוס בצל קצוץ דק
2 כפות פלפל אדום קצוץ
1 כף חומץ תפוחים
1/4 שמיר יבש
פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
לצקת למחבת בינונית כף שמן זית ולהוסיף את השעועית. לבשל 1-2 דקות תוך כדי הפרדתה על ידי מזלג. להנמיך את האש ולכסות.
לבשל 5-6 דקות, עד שהשעועית רכה (יש להקפיד על מידת העשייה של השעועית, כך שלא תהייה רכה מדי, אלא עדיין תהייה פריכה).
להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב. גם הסלרי והבצל צריכים להשאר פריכים.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: