המתכון מתאים לשלב 1, שלב 2, שלב 3.
זמן הכנה : 2 דקות
זמן בישול : 2 דקות
סה”כ זמן : 4 דקות
המתכון מתאים ל 4 מנות.
חומרים
- 2 כפות מרגרינה דלת קלוריות
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 שן שום כתושה
- 250 גרם תרד טרי
- 1/4 כפית מלח (רצוי אפילו פחות)
ערכים תזונתיים
- קלוריות - 36
- חלבון - 2 גרם
- פחמימות - 3 גרם
- כולסטרול - 0 מ"ג
- מלח - 241 מ"ג
- שומן - 2.5 גרם
- שומן רווי - 0 גרם
- poly - 0.5 גרם
- mono - 1.5 גרם
אופן ההכנה:
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית -גבוהה. להוסיף את המרגרינה, הבזיליקום והשום תוך כדי ערבוב עד שהמרגרינה נמסה. להוסיף את התרד לבשל כ- 45 שניות תוך כדי ערבוב. לא לבשל יתר על המידה. להסיר מהאש ולהוסיף מעט מאוד מלח.