כחול
כמות:

8 מנות |

זמן הכנה:

20 דקות |

זמן בישול:

50 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

5 קישואים בינוניים
3 בצלים בינוניים קצוצים
1 שן שום
3 כפות שמן
250 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינה צפתית מגורדת
3 כפות קמח
3 ביצים
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1/4 כפית בזיליקום (לא חובה)
1/2 כפית כמון (לא חובה)


אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל- 180 מעלות

לקצוץ את הבצל ולחתוך את הקישואים לקוביות קטנות .

לטגן קלות את הבצל והקישואים, במחבת עם 3 כפות שמן.

להעביר את תערובת הקישואים והבצל לקערה ולהוסיף גבינה לבנה, גבינת צפתית מגורדת, 3 כפות קמח ו- 3 ביצים ולערבב היטב.

לתבל במעט מלח, פלפל שחור, בזיליקום וכמון.

לצקת את הבלילה לתבנית משומנת מעט.
.
לאפות כ- 50 דקות או עד שהפשטידה תזהיב.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 187 נתרן: 278 מ"ג