כמות:
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 187 נתרן: 278 מ"ג
8 מנות |
זמן הכנה:20 דקות |
זמן בישול: 50 דקות | מתאים לתפריט: כחול5 קישואים בינוניים
3 בצלים בינוניים קצוצים
1 שן שום
3 כפות שמן
250 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינה צפתית מגורדת
3 כפות קמח
3 ביצים
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1/4 כפית בזיליקום (לא חובה)
1/2 כפית כמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות
לקצוץ את הבצל ולחתוך את הקישואים לקוביות קטנות .
לטגן קלות את הבצל והקישואים, במחבת עם 3 כפות שמן.
להעביר את תערובת הקישואים והבצל לקערה ולהוסיף גבינה לבנה, גבינת צפתית מגורדת, 3 כפות קמח ו- 3 ביצים ולערבב היטב.
לתבל במעט מלח, פלפל שחור, בזיליקום וכמון.
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת מעט.
.
לאפות כ- 50 דקות או עד שהפשטידה תזהיב.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: