המתכון מתאים לשלב 1, שלב 2, שלב 3.
זמן הכנה : 5 דקות
זמן בישול : 20 דקות
סה”כ זמן : 25 דקות
המתכון מתאים ל 4 מנות.
חומרים למתכון דש
- 2 כוסות מים
- 10-12 גזרים קטנים (כ 350 גרם)
- 2 כפות מרגרינה דלת קלוריות
- 2 כפות סוכר חום מופחת קלוריות
- 1 כף דבש
- 2 כפות פטרוזליה קצוצה דק
ערכים תזונתיים למתכון דש
- קלוריות - 91
- חלבון - 1 גרם
- פחמימות -17 גרם
- כולסטרול - 0 מ"ג
- מלח - 70 מ"ג
- שומן - 3 גרם
- שומן רווי - 0.5 גרם
- poly - 1 גרם
- mono - 1 גרם
אופן ההכנה של מתכון דש :
להרתיח את המים בסיר על להבה בינונית גבוהה. להכניס את הגזרים ולבשל כ 15 דקות או עד שהם רכים. לשפוך את המים.
לייבש את הסיר. להמיס את המרגרינה על להבה בינונית. (להזיז את הסיר כך שהמרגרינה תכסה את כל כולו). להוסיף את הסוכר, הדבש, והגזרים ולערבב. להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב או עד שהגזרים מצופים היטב בגלזורה. לפזר את הפטרוזליה מעל התבשיל.