דיאטת דש

פטריות ביין לבן ובצלי שלוט

מתכון פטריות בשאלוט ויין דיאטת דש

פטריות ביין לבן ובצלי שלוט

המתכון מתאים לשלב 1, שלב 2, שלב 3.
זמן הכנה : 5 דקות
זמן בישול : 15 דקות
סה”כ זמן : 20 דקות
המתכון מתאים ל 4 מנות.

חומרים למתכון דש

ערכים תזונתיים למתכון דש

אופן ההכנה של מתכון דש :

במחבת טפלון להמיס מרגרינה על להבה בינונית (להזיז את המחבת כך שהמרגרינה תכסה את כל כולה) לטגן את הבצל תוך ערבוב מתמיד, במשך כמה דקות עד שמזהיב.

להוסיף את בפטריות והיין. להנמיך את הלהבה לבינונית ולבשל מכוסה כ 7-9 דקות. להגביר את הלהבה ולבשל לא מכוסה 5-6 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.

להגשה, לערבב את הפטרוזליה ואת הפלפל ולזרות מעל התבשיל.

ניתן להגיש כתוספת או מעל בשר.

אולי יעניין אותך גם

לחץ כאן ונדבר :)
אנחנו כאן , דבר איתנו :)
דיאטת דש
היי! 👋
נעים להכיר, נמשיך לשוחח בוואטסאפ ?
[]