דיאטת דש

מרק פטריות וגריסים בשרי

מתכון מרק פטריות דיאטת דש

מרק פטריות וגריסים בשרי

המתכון מתאים לשלב 1, שלב 2, שלב 3.
זמן הכנה : 20 דקות
זמן בישול : 60 דקות
סה”כ זמן : שעה ו 20 דקות
המתכון מתאים ל 6 מנות.

חומרים

ערכים תזונתיים

אופן ההכנה:

לשמן סיר גדול בתרסיס שמן ולחמם על להבה בינונית – גבוהה (עד שחם אך לא מעלה עשן)

לטגן את הבקר עד להשחמה כ 5 דקות. להוציא את הבקר מהסיר ולהניח על שכבה כפולה של נייר סופג על מנת לספוג את הנוזלים.

להכניס לסיר את הבצל והפטריות, ולאדות בנוזלים שהצטברו בסיר בעת טיגון הבשר, עד שהבצל זהוב, כ-7 דקות. להחזיר את הבקר לסיר. לערבב פנימה גם את הגזר, הגריסים, מרק העוף הצח דל הנתרן, היין, המלח, והפלפל.לכסות ולהביא לרתיחה.

להנמיך להבה לחום בינוני-גבוה. לבשל עם מכסה פתוח חלקית עד שהבקר והגריסים רכים,

כ 45 דקות. לערבב את האפונה הירוקה פנימה ולבשל לא מכוסה עד שמוכן, כ 5 דקות.
להוריד מהגז ולערבב פנימה את מיץ הלימון.


גיוונים
ניתן להחליף את ½ כוס הגריסים בכוס אחת אורז מלא (אורז חום). את קוביות הבקר ניתן להחליף באותה כמות של קוביות כרעי עוף ללא עור ונקי משומן.

אולי יעניין אותך גם

לחץ כאן ונדבר :)
אנחנו כאן , דבר איתנו :)
דיאטת דש
היי! 👋
נעים להכיר, נמשיך לשוחח בוואטסאפ ?