כחול
כמות:

4 מנות |

זמן הכנה:

2 דקות |

זמן בישול:

כ- 2 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


התוספת של בזיליקום ושום נותנים למנה המהירה הזו את טעמה האיטלקי המיוחד.

חומרים:

2 כפות שמן זית
1 כפית בזיליקום יבש
1 שן שום כתושה
250 גרם תרד טרי
1/4 כפית מלח (רצוי אפילו פחות)


אופן ההכנה:

לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית – גבוהה. להוסיף את שמן הזית, הבזיליקום והשום ולטגן כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף את התרד ולבשל כ- 45 שניות תוך כדי ערבוב. לא לבשל יתר על המידה. להסיר מהאש ולהוסיף מעט מאוד מלח.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 36 נתרן: 241 מ"ג