כמות:
התוספת של בזיליקום ושום נותנים למנה המהירה הזו את טעמה האיטלקי המיוחד.
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 36 נתרן: 241 מ"ג
4 מנות |
זמן הכנה:2 דקות |
זמן בישול: כ- 2 דקות | מתאים לתפריט: כחול התוספת של בזיליקום ושום נותנים למנה המהירה הזו את טעמה האיטלקי המיוחד.
2 כפות שמן זית
1 כפית בזיליקום יבש
1 שן שום כתושה
250 גרם תרד טרי
1/4 כפית מלח (רצוי אפילו פחות)
אופן ההכנה:
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית – גבוהה. להוסיף את שמן הזית, הבזיליקום והשום ולטגן כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף את התרד ולבשל כ- 45 שניות תוך כדי ערבוב. לא לבשל יתר על המידה. להסיר מהאש ולהוסיף מעט מאוד מלח.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: