כחול
כמות:

25 מנות |

זמן הכנה:

כ- 10 דקות |

זמן בישול:

כ- 30 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

1 קילו בקר רזה (כגון כתף בקר) טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
קורט (2 גרם) מלח שולחן
רבע כפית פלפל שחור
כף שטוחה כמון טחון
4 כפות שמן קנולה לטיגון הקציצות


אופן ההכנה:

לערבב לתערובת אחידה את הבקר הטחון עם הבצל הקצוץ, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור וכמון.

ליצור כדורי בשר בקוטר של כ-5 ס"מ, לחמם את השמן במחבת ולטגן את הקציצות עד להשחמה.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 73 נתרן: 59 מ"ג