כמות:
מנה יפה כתוספת או מעל בשר.
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 88 נתרן: 46 מ"ג
4 מנות |
זמן הכנה:5 דקות |
זמן בישול: כ- 15 דקות | מתאים לתפריט: כחול מנה יפה כתוספת או מעל בשר.
2 כפות שמן זית
1/2 כוס בצלצלי שאלוט או בצל סגול קצוץ דק
500 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כף פטרוזליה קצוצה דק
מעט מאוד מלח
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בשמן הזית תוך ערבוב מתמיד, במשך כמה דקות עד שמזהיב.
להוסיף את הפטריות והיין. להנמיך את הלהבה ולבשל עם כיסוי במשך 7-9 דקות.
להגביר את הלהבה ולבשל לא מכוסה כ- 5-6 דקות נוספות, או עד שהנוזלים מתאדים.
להגשה, לערבב את הפטרוזליה ואת הפלפל ולזרות מעל התבשיל.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: