כחול
כמות:

20 מנות |

זמן הכנה:

10 דקות |

זמן בישול:

|

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס חלב מרוכז (מגיע בפחית שימורים)
1 כפית תמצית וניל
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
תבנית 20X15


אופן ההכנה:

לחתוך את השוקולד לקוביות ולהמיס עם החלב המרוכז עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
להוסיף את תמצית הוניל והאגוזים.
לצקת לתבנית ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.

לחתוך ל- 20 ריבועים (מומלץ עם סכין חמה).


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 103 נתרן: 13 מ"ג