כמות:
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 103 נתרן: 13 מ"ג
20 מנות |
זמן הכנה:10 דקות |
זמן בישול: | מתאים לתפריט: כחול200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס חלב מרוכז (מגיע בפחית שימורים)
1 כפית תמצית וניל
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
תבנית 20X15
אופן ההכנה:
לחתוך את השוקולד לקוביות ולהמיס עם החלב המרוכז עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
להוסיף את תמצית הוניל והאגוזים.
לצקת לתבנית ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.
לחתוך ל- 20 ריבועים (מומלץ עם סכין חמה).
ערכים תזונתיים למנת הגשה: