כחול
כמות:

8 מנות |

זמן הכנה:

15 דקות |

זמן בישול:

35-45 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

4 יחידות גזר בינוניות ללא קליפה
500 גרם דלורית
1 בטטה בינונית
1תפוח אדמה בינוני
1 כרישה
2 כפות שמן זית לטיגון
2 שיני שום שלמות
1/4 כפית מלח (או פחות)
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית שטוחה כורכום
קורט אגוז מוסקט טחון (1 גרם)


אופן ההכנה:

חותכים את כל הירקות לקוביות .

מטגנים את הכרישה במעט שמן כדקה, ומוסיפים את שאר הירקות (כולל שיני השום השלמות).

מטגנים דקה נוספת, מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות ומוסיפים את כל התבלינים.

מבשלים על אש קטנה כ- 35-45 דקות או עד שהירקות רכים.

טוחנים במוט ידני או בבלנדר.

מקשטים כל מנה במעט גרעיני דלעת.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 83 נתרן: 138 מ"ג