כחול
כמות:

5 מנות |

זמן הכנה:

5 דקות |

זמן בישול:

כ- 10 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


מנת הגשה - 200 גרם דג

חומרים:

קילו בס או בורי או דניס או מוסר או סטייק סלמון
כפית שמן זית
כפית פלפל שחור גרוס
4 גבעולי תימין
חצי לימון בינוני


אופן ההכנה:

לשמן את הדג ולפזר מעליו פלפל גרוס משני הצדדים.
להניח את הטימין על המחבת או הגריל ועליו את הדג, למשך 5 דקות . לאחר 5 דקות, לנסות להפוך את הדג. במידה ונדבק, לחכות עוד דקה ולנסות שוב. לחתוך חתך קטן במרכז הדג ולבדוק האם הדג החליף צבע. אם כן – הדג מוכן. לסחוט מעליו מיץ מחצי לימון ולהגיש.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 304 נתרן: 181 מ"ג
(ל-5 מנות- דג שלם, קלוריות: 1520 נתרן: 903 מ"ג)