כמות:
חומרים:
אופן ההכנה:
ערכים תזונתיים למנת הגשה:קלוריות: 304 נתרן: 181 מ"ג
5 מנות |
זמן הכנה:5 דקות |
זמן בישול: כ- 10 דקות | מתאים לתפריט: כחולמנת הגשה - 200 גרם דג
קילו בס או בורי או דניס או מוסר או סטייק סלמון
כפית שמן זית
כפית פלפל שחור גרוס
4 גבעולי תימין
חצי לימון בינוני
אופן ההכנה:
לשמן את הדג ולפזר מעליו פלפל גרוס משני הצדדים.
להניח את הטימין על המחבת או הגריל ועליו את הדג, למשך 5 דקות . לאחר 5 דקות, לנסות להפוך את הדג. במידה ונדבק, לחכות עוד דקה ולנסות שוב. לחתוך חתך קטן במרכז הדג ולבדוק האם הדג החליף צבע. אם כן – הדג מוכן. לסחוט מעליו מיץ מחצי לימון ולהגיש.
ערכים תזונתיים למנת הגשה: