כחול
כמות:

4 מנות |

זמן הכנה:

5 דקות |

זמן בישול:

כ- 20 דקות |

מתאים לתפריט:

כחול


חומרים:

2 כוסות מים
10-12 גזרים קטנים (כ 350 גרם)
2 כפות מרגרינה דלת קלוריות (או 2 כפות שמן)
2 כפות סוכר חום
1 כף דבש
2 כפות פטרוזליה קצוצה דק


אופן ההכנה:

להרתיח את המים בסיר על להבה בינונית גבוהה. להכניס את הגזרים ולבשל כ- 15 דקות או עד שהם רכים. לשפוך את המים ולהניח את הגזרים בצד.

לייבש את הסיר. להמיס בו את המרגרינה על להבה בינונית. (להזיז את הסיר כך שהמרגרינה תכסה את כולו). להוסיף את הסוכר, הדבש, והגזרים ולערבב.

להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב או עד שהגזרים מצופים היטב בגלזורה. לפזר את הפטרוזליה מעל התבשיל.


ערכים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 91 נתרן: 70 מ"ג